| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
entity_69
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Aug 08, 2007 10:25 am Titlul subiectului: Cum sa promovezi un site? |
|
|
Doresc sa deschid acest subiect deoarece cred ca partea de promovare si SEO este foarte importanta. Practic munca de optimizare si promovare face site-ul mai accesibil si mai cunoscut, lucru care este foarte important pentru o afacere online. Ori "Daca nu stie nimeni ce ai facut - nu ai facut nimic!". |
|
| Sus |
|
 |
gseouv8
Data înscrierii: 08/Aug/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Mie Aug 08, 2007 10:34 am Titlul subiectului: cu ce sa incepi? |
|
|
Pentru a promova un site trebuie sa incepi mai intai cu... site-ul insusi. Trebuie sa te gandesti bine ce oferi vizitatorilor, cu ce poti sa-i atragi si sa-i tii pe site-ul tau. Asadar pe primul loc e continutul, cat de repede se incarca paginile (ghiar daca viteza internetului a crescut, trbuie sa ne gandim ca nu toata lumea are conexiuni sper-viteza), si nu in ultimul rand designul, imbinarea culorilor etc. De multe ori o sectiune de blog pe site face cat 100 de utilizatori zilnic.
Astept intrebarile voastre  |
|
| Sus |
|
 |
adrian_hs
Data înscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 20 Locație: Baia Mare Bd-ul Traian 12/2
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 4:25 pm Titlul subiectului: Promovare online |
|
|
| Munca de promovare este foarte importanta pentru orice site. Nu exista o reteta despre cum sa obtii un rank mare intr-un timp scurt, insa daca esti atent la link-urile ce pleaca de pe site-ul tau si numarul de link-uri care aterizeaza pe paginile tale o sa obtii rank. Totusi fii rabdator. |
|
| Sus |
|
 |
spell_user Site Admin
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 12 Locație: Braila
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 8:13 pm Titlul subiectului: Hey se discuta despre seo |
|
|
| Care credeti ca este ca este cea mai buna metoda de a obtine un rank mare intr-un timp scurt? |
|
| Sus |
|
 |
entity_69
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 8:23 pm Titlul subiectului: Re: Hey se discuta despre seo |
|
|
| spell_user a scris: |
| Care credeti ca este ca este cea mai buna metoda de a obtine un rank mare intr-un timp scurt? |
Ei bine un rank este de asteptat pentru un site, dupa 3 luni de la lansare. Cate site-uri am lansat nici unul nu a primit mai repede un rank, fie el static sau dinamic.
Daca vrei sa obtii un rank bun (4-5), intr-un timp scurt cel mai eficace este sa ai link-uri directe din pagini cu rank mare (mai mare de 5), in conditiile in care pe respectivele pagini se gasesc link-uri putine (de orice fel).
Practic pagina respectiva va transfera fiecarui link al ei un procent din rank deci cu cat mai putine link-uri cu atat mai mult rank primeste fiecare. |
|
| Sus |
|
 |
adrian_hs
|
Trimis: Vin Oct 05, 2007 7:52 pm Titlul subiectului: Ce conteaza rank-ul daca nu ai vizitatori! |
|
|
Ce importanta are rank-ul unui site daca acesta nu este vizitat!
Acesta, cred ca stiti deja toti de pe forum, depinde de vechime si de numarul de back-linkuri. Nu are nici o legatura cu numarul de vizitatori de pe site.
Acum ca este de vanzare, adik se poate transefera oricine cu o pila buna sau cu o suma frumusica poate sa obtina un rank bun.
Eu cred ca ceea ce este de luat in seama la promovare este numarul de vizitatori pe care o campanie ti-i aduce pe site si in special prin motoarele de cautare nu?  |
|
| Sus |
|
 |
gseouv8
Data înscrierii: 08/Aug/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 12:18 am Titlul subiectului: sa mai promovam |
|
|
da zice bine adrian_hs, numarul de vizitatori conteaza . Pentru asta trebuie sa fii darnic, si cu motoarele de cautare, si cu vizitatorii.
Desi motoarele lucreaza pentru utilizatori, ei bine, nu gandesc la fel. Astfel desi poti atrage relativ usor prin mai multe momeli motoarele de cautare, de fapt pentru vizitatori rareori sunt relevante. De aceea poti avea oricati vizitatori daca acestia petrec mai putin de 30 de sec la tine pe site, si trec cel mult prin 3 pagini, hmmm.
Asta e important sa faci sa le si placa ceea ce vad si sa si revina cat de des.
Scopul principal al unei campanii serioase de marketing si promovare online este de a aduna o comunitate fidela si asociata in mod direct cu un domeniu. |
|
| Sus |
|
 |
adrian_hs
|
Trimis: Lun Oct 22, 2007 11:44 pm Titlul subiectului: cineva care stie |
|
|
| da si nu in ultimul rand sa nu uitam de publicitate, pentru a ne promova cu succes pe internet avem nevoie de bannere si link-exchange. De fapt astea au in centru vizitatorul! |
|
| Sus |
|
 |
|