| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
spell_user Site Admin
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 12 Locație: Braila
|
Trimis: Mar Aug 07, 2007 6:00 pm Titlul subiectului: Dragon Star Curier? |
|
|
| Zilele trecute am primit o oferta de la Dragon Star Curier, ofera niste preturi bune si au sedii in foarte multe orase. Ce parare aveti, ati mai lucrat cu ei? |
|
| Sus |
|
 |
ring_ring_ring
Data înscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 8:04 pm Titlul subiectului: Dragon Star |
|
|
Salut!
Noi lucram de cateva luni cu Dragon Star si suntem multumiti de ei, desi auzisem lucruri nu tocmai bune despre aceasta firma. Totusi, pana acum am lucrat foarte bine impreuna. Preturile sunt mici, serviciile bune.
Bafta multa! |
|
| Sus |
|
 |
spell_user Site Admin
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 12 Locație: Braila
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 8:49 am Titlul subiectului: Cine ofera cele mai bune preturi? |
|
|
Sincer am avut o reticenta cand am auzit ca se ocupa de curierat, in general alegeam firme cu vechime in domeniul asta pentru expeditia produselor.
Dragon Star ofera servicii de curierat in foarte multe orasele mai mici asta scutindu-ma de la taxe suplimentare pentru kilometri in plus. Totusi avem multi clienti care prefera sa le trimitem prin FAN Curier. Si ei au niste servicii foarte bune, insa intodeauna trimit prin cel care are cel mai mic pret pentru locatia ceruta. Asadar apelez cand la unul, cand la altul. Exista multe alte firme de curierat insa as dori una care sa aiba si centre de expeditie in multe orase ca Dragon Star si sa ofere si preturi bune pentru expeditiile in orasele mari - unde o gasesc! |
|
| Sus |
|
 |
cristian1968
Data înscrierii: 27/Feb/2008 Mesaje: 3 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Dum Apr 06, 2008 12:07 pm Titlul subiectului: Dragon Star |
|
|
Cum pot afla un numar de telefon de la Dragon Star Curier ???
An inteles ca intre timp firma a fost vanduta si acum se numeste Rosegur.
Se mai ocupa de curierat ?? |
|
| Sus |
|
 |
oli
Data înscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Mai 20, 2008 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Firma de paza se numeste Rosegur, insa cea de curierat a ramas Dragon Start Courier. |
|
| Sus |
|
 |
|