| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
entity_69
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Aug 07, 2007 6:25 pm Titlul subiectului: Procesatori online de carduri |
|
|
As dori daca poate sa-mi zica cineva cativa procesatori online de carduri care ofera servicii pentru romania.  |
|
| Sus |
|
 |
ring_ring_ring
Data înscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 8:06 pm Titlul subiectului: Procesatori online |
|
|
Buna!
Eu cunosc 3 procesatori de carduri: DomCommerce, ePayment si PayTrust. Primii 2 sunt arhicunoscuti, investesc mult in promovare si probabil ca ai auzit de ei. PayTrust sunt mai noi, iar site-ul lor este extrem de subtire, nu pot sa iti spun prea multe.
Ca idee generala, comisioanele practicate de ei sunt undeva pe la 4,5%, negociabile, deci conteaza cata experienta ai in negocieri . |
|
| Sus |
|
 |
gseouv8
Data înscrierii: 08/Aug/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 9:46 pm Titlul subiectului: merita? |
|
|
Merita sa introduc plata prin card la un magazin online? Am auzit ca sunt foarte mari comisioanele insa recunosc ca nu m-a tentat pana acum sa ofer acest serviciu. Am trecut in revista cateva site-uri si e adevarat, au comisioane mari, insa daca clientul vrea sa plateasca astfel de ce sa nu-i ofer aceasta optiune?
Ce parere aveti? |
|
| Sus |
|
 |
adrian_hs
Data înscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 20 Locație: Baia Mare Bd-ul Traian 12/2
|
Trimis: Vin Sep 28, 2007 6:36 pm Titlul subiectului: Re: merita? |
|
|
| gseouv8 a scris: |
Merita sa introduc plata prin card la un magazin online? Am auzit ca sunt foarte mari comisioanele insa recunosc ca nu m-a tentat pana acum sa ofer acest serviciu. Am trecut in revista cateva site-uri si e adevarat, au comisioane mari, insa daca clientul vrea sa plateasca astfel de ce sa nu-i ofer aceasta optiune?
Ce parere aveti? |
Cred ca e o idee buna, oamenii devin interesati de plata prin card. Asta simplifica mult procedura de plata.
Insa nu cred ca merita sa introduci acest serviciu doar ca o completare la modalitatile de plata, sunt multe magazine virtuale mari si arhicunoscute care nu ofera acest serviciu.
In schimb in functie de profilul magaznului si daca ai clienti fideli dispusi sa plateasca astfel merita. |
|
| Sus |
|
 |
|