Pagina de start a forumului estores.ro estores.ro
eStores - Do smart business!

Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare  ÎnregistrareÎnregistrare

Profil  Căutare  Membri  FAQ  Grupuri
Procesatori online de carduri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului estores.ro -> Modalitati de plata
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
entity_69

Data înscrierii: 07/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 6:25 pm    Titlul subiectului: Procesatori online de carduri Răspunde cu citat (quote)

As dori daca poate sa-mi zica cineva cativa procesatori online de carduri care ofera servicii pentru romania. Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ring_ring_ring

Data înscrierii: 13/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 8:06 pm    Titlul subiectului: Procesatori online Răspunde cu citat (quote)

Buna!

Eu cunosc 3 procesatori de carduri: DomCommerce, ePayment si PayTrust. Primii 2 sunt arhicunoscuti, investesc mult in promovare si probabil ca ai auzit de ei. PayTrust sunt mai noi, iar site-ul lor este extrem de subtire, nu pot sa iti spun prea multe.

Ca idee generala, comisioanele practicate de ei sunt undeva pe la 4,5%, negociabile, deci conteaza cata experienta ai in negocieri Smile.
Sus
gseouv8

Data înscrierii: 08/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 9:46 pm    Titlul subiectului: merita? Răspunde cu citat (quote)

Merita sa introduc plata prin card la un magazin online? Am auzit ca sunt foarte mari comisioanele insa recunosc ca nu m-a tentat pana acum sa ofer acest serviciu. Am trecut in revista cateva site-uri si e adevarat, au comisioane mari, insa daca clientul vrea sa plateasca astfel de ce sa nu-i ofer aceasta optiune?
Ce parere aveti?
Sus
adrian_hs

Data înscrierii: 13/Aug/2007
Locație: Baia Mare Bd-ul Traian 12/2

MesajTrimis: Vin Sep 28, 2007 6:36 pm    Titlul subiectului: Re: merita? Răspunde cu citat (quote)

gseouv8 a scris:
Merita sa introduc plata prin card la un magazin online? Am auzit ca sunt foarte mari comisioanele insa recunosc ca nu m-a tentat pana acum sa ofer acest serviciu. Am trecut in revista cateva site-uri si e adevarat, au comisioane mari, insa daca clientul vrea sa plateasca astfel de ce sa nu-i ofer aceasta optiune?
Ce parere aveti?

Cred ca e o idee buna, oamenii devin interesati de plata prin card. Asta simplifica mult procedura de plata.
Insa nu cred ca merita sa introduci acest serviciu doar ca o completare la modalitatile de plata, sunt multe magazine virtuale mari si arhicunoscute care nu ofera acest serviciu.
In schimb in functie de profilul magaznului si daca ai clienti fideli dispusi sa plateasca astfel merita.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului estores.ro -> Modalitati de plata Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
www.estores.ro

Director Web   Director Web Gratuit Cere.ro googler