Pagina de start a forumului estores.ro estores.ro
eStores - Do smart business!

Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare  ÎnregistrareÎnregistrare

Profil  Căutare  Membri  FAQ  Grupuri
Dragon Star Curier?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului estores.ro -> Livrare/transport
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
spell_user
Site Admin

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Braila

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 6:00 pm    Titlul subiectului: Dragon Star Curier? Răspunde cu citat (quote)

Zilele trecute am primit o oferta de la Dragon Star Curier, ofera niste preturi bune si au sedii in foarte multe orase. Ce parare aveti, ati mai lucrat cu ei?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ring_ring_ring

Data înscrierii: 13/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 8:04 pm    Titlul subiectului: Dragon Star Răspunde cu citat (quote)

Salut!

Noi lucram de cateva luni cu Dragon Star si suntem multumiti de ei, desi auzisem lucruri nu tocmai bune despre aceasta firma. Totusi, pana acum am lucrat foarte bine impreuna. Preturile sunt mici, serviciile bune.

Bafta multa!
Sus
spell_user
Site Admin

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Braila

MesajTrimis: Mar Aug 14, 2007 8:49 am    Titlul subiectului: Cine ofera cele mai bune preturi? Răspunde cu citat (quote)

Sincer am avut o reticenta cand am auzit ca se ocupa de curierat, in general alegeam firme cu vechime in domeniul asta pentru expeditia produselor.
Dragon Star ofera servicii de curierat in foarte multe orasele mai mici asta scutindu-ma de la taxe suplimentare pentru kilometri in plus. Totusi avem multi clienti care prefera sa le trimitem prin FAN Curier. Si ei au niste servicii foarte bune, insa intodeauna trimit prin cel care are cel mai mic pret pentru locatia ceruta. Asadar apelez cand la unul, cand la altul. Exista multe alte firme de curierat insa as dori una care sa aiba si centre de expeditie in multe orase ca Dragon Star si sa ofere si preturi bune pentru expeditiile in orasele mari Rolling Eyes - unde o gasesc!
Sus
cristian1968

Data înscrierii: 27/Feb/2008
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Dum Apr 06, 2008 12:07 pm    Titlul subiectului: Dragon Star Răspunde cu citat (quote)

Cum pot afla un numar de telefon de la Dragon Star Curier ???
An inteles ca intre timp firma a fost vanduta si acum se numeste Rosegur.
Se mai ocupa de curierat ??
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
oli

Data înscrierii: 05/Mar/2008

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Firma de paza se numeste Rosegur, insa cea de curierat a ramas Dragon Start Courier.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului estores.ro -> Livrare/transport Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
www.estores.ro

Director Web   Director Web Gratuit Cere.ro googler